Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.5.2018 alkaen.

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Ompeluateljee Motek (Y-tunnus 2398469-8] on ompelu-ja suunnittelupalveluita  tarjoava yritys.

Verkkokauppamme myy omaa Motek.-tuotemerkkiämme. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Edellytämme asiakkaan olevan täysi-ikäinen yksityishenkilö. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin. Ennen tilausta tutustu tarkasti vaatteen mittoihin ja vertaa niitä omiin mittoihisi. Tarvittaessa voit kysyä neuvoa oikean koon valitsemiseksi yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse (motek(at)ompeluateljeemotek.fi).

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen.

Tilauksen edellytyksenä on, että asiakas on tutustunut ja sitoutunut voimassa oleviin toimitusehtoihin. Painamalla Tilaa-painiketta hyväksyt verkkokauppamme ehdot.

 

Maksaminen ja maksutavat

Verkkokauppaamme rekisteröitymättömille asiakkaille maksutapana on ennakkolasku, jonka lähetämme sähköpostitse tilauksen saavuttua. Ennakkolaskussa on 10 päivää maksuaikaa, jonka jälkeen maksamatta jäänyt tilaus peruuntuu automaattisesti.

Verkkokauppaamme rekisteröityneille asiakkaille tarjoamme mahdollisuuden valita maksutavaksi tilauksen mukana tulevan laskun, jossa on 10 päivää maksuaikaa.

 

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Tarkasta tilausvahvistuksen sisältö ja ilmoita viipymättä mahdollisista virheistä sähköpostitse osoitteeseen motek@ompeluateljeemotek.fi. Tilausvahvistus ei ole lasku, vaan lähetämme ennakkolaskun käsiteltyämme tilauksen. Tähän voi mennä muutama päivä riippuen työtilanteesta.

 

Toimitustavat ja -kulut

Perimme toimituksesta 4,90€ jokaista pakettia kohti. Voit valita kassa-sivulla sinulle parhaiten sopivan toimitusvaihtoehdon Matkahuollon ja Postin palveluista. Pidätämme oikeuden valita halvin vaihtoehto valitun toimitustavan puitteissa (Jos tuote mahtuu kirjeeseen, toimitustapana on aina kirje.). Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää toimitustavoista, ota yhteyttä osoitteeseen motek@ompeluateljeemotek.fi.

Ompeluateljee Motek ei vastaa valitun toimitustavan tuottajan aiheuttamista vaurioista tai viivästyksistä.

 

Toimitusaika

Tuotteet valmistetaan pääsääntöisesti vasta tilauksen saavuttua, joten toimitusaikaan on laskettava myös vaatteen valmistukseen kuluva aika. Tavoitteena on saada tilaus toimitettavaksi 1-5 arkipäivän sisällä. Jos tilauksissa on ruuhkaa, otamme yhteyttä sähköpostitse. Valitun toimitustavan toimitusaika ilmoitetaan valinnan yhteydessä (n. 1-3päivää). Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

 

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Normaalikokoisia vaatteita tilattaessa asiakkaalla on vaihto- ja palautusoikeus 14 vuorokauden kuluessa tilatun tuotteen vastaanottamisesta. Mittatilausvaatteilla (eli jos olet muuttanut vaatteen mittoja esim. hihojen-/helman- lyhennys/pidennys) ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Palautuksesta tai vaihdosta on ilmoitettava viipymättä sähköpostitse osoitteeseen motek@ompeluateljeemotek.fi. Ilmoita sähköpostissa nimesi, osoitteesi, tilauspäivä ja tuote. Jos valittu maksutapa on ennakkolasku, ilmoita myös tilinumerosi. Tuotteen hinta palautetaan tilillesi, kun olemme vastaanottaneet palautettavan tuotteen. Jos valittu maksutapa on lasku, jätä lasku maksamatta. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Edellytämme palautettavan tuotteen olevan ehdottomasti käyttämätön ja samassa kunnossa kuin asiakkaalle saapuessa. Tuote tulee olla asiallisesti pakattu, mieluiten alkuperäispakettiin.

Jos haluat vaihtaa tuotteen, toimi kuten palautuksessa ja ilmoita sähköpostilla vaihdettava tuote. Lähetämme uuden tuotteen ilman toimituskuluja!

Palautusosoite:

Ompeluateljee Motek

Matinahteentie 33

27220 Lappi

 

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset. (Huom! Perimme toimituskustannukset myös lähetyksen osalta, jos paketti jätetään lunastamatta.)

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 vuorokauden kuluessa sähköpostitse osoitteeseen motek@ompeluateljeemotek.fi. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, tee viipymättä reklamaatio Postille tai Matkahuoltoon.